Welkom

Wil u graag gezonder en fitter zijn? Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht voor voedings-, dieet- en leefstijladvies op maat. De adviezen worden afgestemd op uw noden. Door de persoonlijke aanpak zal het gemakkelijker en aangenamer zijn om uw voedings- en beweegpatroon aan te passen en vol te houden. Door onze samenwerking zal u in staat zijn om uw doelen te bereiken. Maak nu een afspraak en dan beginnen we er aan.

Over mezelf

Sinds de middelbare school was ik reeds geboeid door de invloed van voeding en beweging op de gezondheid. In 2015 studeerde ik met onderscheiding af als Diëtiste en Voedingsdeskundige aan de Hogeschool Gent. Mijn eindwerk behandelde de hygiënische voedingsvoorschriften voor multiculturele kinderen tijdens de behandeling van kanker. Na het beëindigen van de Professionele Bachelor in de Voedings- en Dieetkunde ben ik van start gegaan met mijn zelfstandige praktijk als erkende diëtiste. Daarnaast ben ik in opleiding tot de Master of Science in de Gezondheidsvoorlichting en -bevordering aan de Universiteit Gent.Profielfoto_Layla

Als diëtiste ben ik erkend door het R.I.Z.I.V. en de FOD Volksgezondheid.

Om objectief en wetenschappelijk advies te kunnen geven, blijft ik op de hoogte van de nieuwste voedings- en gedragsgerelateerde onderzoeken en volg ik geregeld bijscholingen en voordrachten.

 

Diëtiste Layla Aydemir
Jozef Wautersstraat 39
9050 Gentbrugge
Tel.: 0478 09 14 21
E-mail: info@dietistenpraktijklayla.be
BTW-nummer: BE0642564820
Erkenningsnummer RIZIV: 56421930601